Sports Tracker Juoksu Pyöräily

Ilmainen Sports Tracker muuttaa älypuhelimesi helppokäyttöiseksi urheilutietokoneeksi. Olipa lajisi sitten juoksu, kävely, pyöräily, hiihto, ulkoilu tai mikä tahansa, Sports Tracker mittaa puhelimesi avulla reitti-, nopeus- ja syketiedot* ja auttaa sinua

SUOMEN YLIVOIMAISESTI SUOSITUIN SOVELLUS JUOKSUUN, PYÖRÄILYYN JA KÄVELYYN
Monipuoliset ominaisuudet tekevät Sports Trackeristä täydellisen kumppanin sekä aloittelijalle että aktiiviurheilijalle. Maastolajeja, kuten maastopyöräily, suunnistus, eräily, juoksu ja polkujuoksu (trail running), tukevat monipuoliset kartat ja erityisesti Suomessa laadukas Maanmittauslaitoksen maastokartta (Premium-lisäominaisuus). Siirtymällä Premium-käyttäjäksi saat lisäksi käyttöösi koko joukon hyödyllisiä ja tehokkaita ominaisuuksia, jotka auttavat sekä parantamaan suoritustasoasi että ylläpitämään terveellisen elämäntavan.

JO YLI MILJARDI KILOMETRIÄ MITTARISSA!
Rekisteröidy helposti Facebook-tunnuksillasi tai sähköpostillasi ja sovellus yhdistyy verkkopalveluumme, jolloin kaikki juoksut, suosikkireittisi ja valokuvasi ovat aina turvassa ja käytössä myös tabletissasi. Voit jakaa harjoituksiasi, kannustaa kavereitasi, löytää uusia juoksu- ja pyöräilyreittejä läheltä ja kaukaa sekä selailla valokuvia ympäri maapalloa. Kun vaihdat puhelintasi, tietosi siirtyvät helposti mukanasi. Sports Tracker löytyy kaikille yleisimmille puhelinalustoille (Android, iPhone ja WindowsPhone) ja lisäksi käytössäsi on www.sports-tracker.com -sivusto kalenteri- ja analyysitoimintoineen.

SYKE KERTOO ENEMMÄN
Syketieto ohjaa sinua liikkumaan oikealla teholla. Syke paljastaa luotettavasti miten todellisuudessa urheilet ja auttaa välttämään yli- ja alisuorittamista. Sykevyö sopii hyvin myös laihduttajille, sillä sen käyttö lisää motivaatiota ja tarkentaa kalorimittausta. Langaton Bluetooth-teknologia tekee vyöstä helpon käyttää, sillä se yhdistyy suoraan puhelimeesi. Sports Tracker -sykevyöt saat mm. omasta verkkokaupastamme osoitteesta http://shop.sports-tracker.com/.

SOVELLUKSEN OMINAISUUDET
• Tarkat nopeus- ja reittitiedot (perustuen puhelimen GPS:ään**)
• Nopeus- ja korkeusgraafit
• Harjoituksen syke, keskisyke ja maksimisyke*
• Sykegraafi, sykejakauma ja sykealuejakauma*
• Kaloriarviointi ja sykeperustainen kalorimittaus*
• Kaikki tiedot nähtävissä reaaliajassa jo harjoituksen aikana
• Valokuvaaminen ja kuvien jakaminen
• Musiikinkuuntelu harjoituksen aikana
• Monipuolinen äänipalaute harjoituksen aikana
• Julkisten harjoitusten ja niiden valokuvien selailu
• Harjoitusten jakaminen joko Sports Trackerissa oleville kavereillesi, täysin julkisesti, Facebookiin tai Twitteriin
• Sports Trackeria käyttävien kavereiden ja heidän harjoitusten selailu ja kommentointi

* Vaatii Sports Tracker -sykevyön
** GPS:n tarkkuus vaihtelee puhelinmallin ja maasto-olosuhteiden mukaan.

Sports Tracker on luotettava suomalainen palveluntarjoaja ja kunnioitamme yksityisyyttäsi. Paikannus- ja harjoitustietojasi ei missään tilanteessa jaeta julkisesti ilman omaa suostumustasi.

Improve nominee information